Om oss

Vår vision är att vi ska börja äta mer hälsosamt och utnyttja de resurser som naturen erbjuder.

Vi på Viltbilen brinner för matlagning, jakt och natur. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att konsumera viltkött under hela året. Vårt mål att göra det lättare för dig att äta ett hälsosammare, godare och renare kött utan att det ska behöva kosta dig en förmögenhet.

Vi baserar vår värdegrund på att det finns en balans mellan människan och naturen. Det bidrar till ett hälsosammare och mer hållbart sätt för både människa och djur att leva. Ett djur som lever utan stress och transporter genererar ett renare kött av hög kvalité.

Viltköttets får sin hög kvalité från att djuren lever fritt i de svenska skogarna utan stress och utan kontakt med transporter eller industrier.

Värdegrund

Om Produkterna

När du beställer från oss på Viltbilen garanterar vi att du alltid får ett viltkött av högsta kvalité från våra utvalda vilthanteringsanläggningar. Glöm de torra köttet som du vanligtvis hittar i frysdiskarna på din stormarknad och upplev ett viltkött direkt från de Svenska vildmarkerna.

Vårt kött är alltid fryst, vakuumförpackat och väl uppmärkt.

I praktiken

Lådor och beställningar levereras på torsdagar (för att få leverans samma vecka måste orden ligga inne senast tisdagen samma vecka.)

Vi levererar i storstockholm, Uppsala och allt därimellan.

Fraktfritt vid köp av lådor alternativt specialbeställningar om minst 700kr. Kontakta oss om ni har några frågor eller annat, vi försöker alltid hitta bra lösningar!

Våra Samarbeten